/ Commissions and set design
/ HOME
/ Temporary conservatory
/ Now here, over there I
/ Now here, over there II
/ ABOUT
/ Max/mei
/ Marte Mei van Haaster
/ Max Daalhuizen
/ CONTACT
/ Email
/ Located
/ IN PUBLIC
/ Publications
/ Selected exhibitions
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
TEMOPRARY CONSERVATORY

We re-located a part of a “grid” shaped garden into the room that looked out upon the garden. This room was located on the 3rd floor of an empty caretakers home where we build a 3x1,5 container that camouflaged with the tiled walls, filled it with soil, and by instilling a rain watering installation indoors influenced the plants to flourish before the natural arrival of spring outside. This work is about the influence of a context. Researching the role of a context in terms of influencing, in terms of literally giving form in the same way a mould does. This project triggered us to think about the way our interference influenced the other inhabitants of the building and garden, being confronted by initiating a chain reaction.
/ Assemble Expectations
/ Re-Assemble Expectations